Att vara kund hos oss

Kanske har du redan assistans? Är anhörig? Eller i behov av assistans? Vi  hjälper dig med det mesta.

Assistanskompaniet utgår från att alla är unika med olika behov och önskemål

Därför anpassar vi vår assistans så mycket det går. Den ska vara precis så som vi säger att den är – personlig. 

Med erfarenhet av assistans  sedan slutet av 90-talet känner vi oss trygga med att säga att vi vet vad vi pratar om. Assistanskompaniet arbetar utifrån kundens perspektiv och önskemål. En del av våra kunder önskar att vi enbart är arbetsgivare och administratörer och andra vill ha hjälp med allt från schemaläggning till rekrytering och kontakt med myndigheter.

att vara kund

Gedigen erfarenhet inom personlig assistans

Eftersom vi har en lång bakgrund inom personlig assistans har vi också kunskap och förståelse för hur olika uppdragen kan se ut. Vi har även gedigen erfarenhet av juridisk support gällande assistansen och kan bistå med nyansökningar, överklagan och allmän hjälp gällande assistansen. 

Sammanfattningsvis ger Assistanskompaniet den bästa servicen genom att ha drivna och engagerade medarbetare. En assistans där kvalitet och service står i fokus ger förutsättningar för ett liv på just dina villkor.

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss för ett första förutsättningslöst möte.

Att våra kunder känner förtroende för oss och vårt arbete är a och o.

För att det ska vara så i praktiken har både du och dina assistenter en och samma kontaktperson – verksamhetsledaren. Detta är något vi prioriterar då du gissningsvis redan har många olika personer omkring dig. Verksamhetsledaren och du gör en genomförandeplan minst en gång per år. Då lägger ni upp hur assistansen ska vara utefter dina förutsättningar och önskemål. För att förtroende från dig även ska gälla oss som företag är vi öppna med vår ekonomiska redovisning, du får ett ekonomirapport där du kan se hur pengarna fördelas samt hur många timmar du har förbrukat. Ett starkt förtroende grundar sig också i trygghet, därför har vi en jour för både dig och dina assistenter som är tillgänglig dygnet runt, året runt. Ni får den hjälp ni behöver, när ni behöver den.

Personlig assistent

Hos oss är du inte en i mängden.  En förutsättning för att hitta den bästa assistenten till dig är att vi känner varandra.En personlig assisten ska passa in i ditt liv och med dina villkor.

Referenser

Ta en titt på några av våra kundreferenser och läs mer om vad de tycker om samarbetet med  Assistanskompaniet.