Utbildningar för medarbetare

Vi erbjuder våra anställda relevant utbildning för att kunna utvecklas i rollen som personlig assistent. Vi arbetar ständigt med att säkerställa kvaliteten för kunder och anställda, då är våra utbildningar och kurser en viktig del i den processen. För våra kunder erbjuder vi även en arbetsledarutbildning för att stärka samarbeta och öka kunskapen gällande lagar och krav.

Assistansutbildning: Halvdagsutbildning för personliga assistenter. Målet är att ge deltagarna relevant kunskap om  lagar som styr assistansen samt intressanta diskussionsunderlag för professionell utveckling. Vi lägger fokus på  frågor och funderingar som uppkommer under dagen. Utbildningen ges under hösten eller vid behov. 

Ergonomi och förflyttningsutbildning: Digital utbildning för alla  assistenter som arbetar med lyft och kroppen. Efter avslutad utbildning har man god kännedom om ergonomi och förflyttning som säkerställer god arbetsmiljö.

Vill du arbeta hos oss

Skicka in din ansökan

Aktuellt

Är du nyfiken på hur vi jobbar dagligen, vad vi tycker och vad vi gör? Följ oss då på Facebook och Instagram där vi heter Assistanskompaniet.