Om oss

Vi har kunder i hela landet, och har kontor i Stockholm. Du vet vilken personlig assistans som är rätt för dig. Tillsammans når vi dit.

Teamet bakom Assistanskompaniet

Våra verksamhetsledare har ett tätt och långsiktigt samarbete med kund och medarbetare. Tillsammans med kunden skapar vi individuella lösningar anpassade efter  behov och önskemål

Magnus Ekqvist

VD och grundare

Magnus var initiativtagaren till att starta Assistanskompaniet. Han har tidigare haft olika ledande befattningar inom vård- och omsorgsbranschen. Han har också en personlig relation till assistans inom familjen.  Magnus drivs av att skapa en bra, trevlig och strukturell arbetsmiljö där medarbetarna trivs och är stolta över att arbeta för Assistanskompaniet. Vilket ger möjlighet att skapa en riktigt bra assistans för våra kunder. 

Parastou Rouzbahani

Verksamhetschef

Parastou  har arbetat som verksamhetschef  sedan 2008 och har lång erfarenhet av assistans och människor. Assistans ligger Parastou varmt om hjärtat och  människors rättigheter. Privat dansar persiskt klassik dans och brinner även för djursrättigheter. 

Susanne Chermat

Verksamhetschef

Susanne har tidigare varit verksam som verksamhetsledare inom personlig assistans samt och chef inom äldreomsorgen. Susanne älskar att jobba med människor, det som driver henne är personliga möten och långsiktiga relationer. På fritiden gillar Susanne att resa och se nya platser.