Arbeta med oss

Assistanskompaniet vision är att alla medarbetare ska vara stolta över att vara en del utav företaget

Arbeta på Assistantkompaniet

Vi arbetar nära alla medarbetare och är alltid tillgängliga. Vi sätter medarbetare i fokus. Förutom en daglig bra arbetsmiljö och relation erbjuder vi återkommande utbildningar och sociala aktiviteter.

Arbeta som personlig assistent

Att arbeta som personlig assistent är ett givande yrke som kräver att man som person är lyhörd och kan möta människor på deras väg i livet. Att arbeta med människor som lever med assistans är både roligt och lärorikt men kan också vara både psykiskt och fysiskt krävande.

Du som personlig assistent är navet som får vår verksamhet att gå runt. Vi är en trygg arbetsgivare som lägger stor vikt på att du som anställd hos oss ska trivas och må bra. Vi tar fullt arbetsgivaransvar och erbjuder våra assistenter konkurrenskraftiga löner, försäkringar såväl som pensionsavtal men även förmånlig friskvård och utbildning. Som personlig assistent ska du känna dig trygg i din anställning.

HLR-utbildning

För att kvalitetssäkra oss som företag ser vi till att du går relevanta utbildningar som arbetet hos kunden kräver. Obligatoriska utbildningar sker fortlöpande över året och du som anställd går både HLR-utbildning en gång per år hos oss. Vi ser till att hålla dig uppdaterad gällande arbetsmiljö och att du får möjlighet att göra din röst hörd genom kontakt med din verksamhetsledare, utbildningar och träffar.

Följ oss på sociala medier

Vill du arbeta hos oss

Skicka in din ansökan

Aktuellt

Är du nyfiken på hur vi jobbar dagligen? Vad vi tycker och vad vi gör? Vilka vi är? Följ oss då på Facebook och Instagram där vi heter Assistanskompaniet.
Jourtelefon
För våra kunder och anställdas trygghet och säkerhet. Nås alla dagar kl 17.00-08.00 samt helger 076-175 99 07

Se lediga tjänster

Om du är intresserad av att arbeta som personlig assistent är du välkommen titta på våra lediga tjänster.

Utbildningar

Om du är intresserad av att arbeta som personlig assistent är du välkommen titta på våra lediga tjänster.

Anställningsvillkor

Om du är intresserad av att arbeta som personlig assistent är du välkommen titta på våra lediga tjänster.

GDPR

Vi på Assistanskompaniet behandlar alla personuppgifter i enlighet med den nya personuppgiftslagen. Läs mer om hur vi hanterar dina person uppgifter.